Østjyske DAN DRYER A/S er med i slutrunden om en femårig kontrakt til Aéroports de Paris og deltager i marts på verdens største lufthavnsmesse Passenger Terminal EXPO 2016 

De seneste tre år har DAN DRYER A/S haft eneretten til at levere produkter til toiletrummene i de parisiske lufthavne Paris-Orly og Paris-Charles de Gaulle. Hele 7.800 produkter er det blevet til, og arkitektdivisionen hos Aéroports de Paris har været så tilfredse med samarbejdet, at de nu har inviteret den østjyske eksportvirksomhed til at byde i licitationen på en ny femårig kontrakt til den store internationale lufthavn.

– En sådan millionordre er i sig selv uhyre attraktiv, og oven i kommer så følgekunderne, fortæller Susanne Friis Eden, DAN DRYERS administrerende direktør:

– Et internationalt transportknudepunkt med mange forretningsrejsende er en fantastisk markedsføringsplatform for os. Rigtig mange ordrer er gået vores vej, netop fordi mange på deres rejse har fået øje på en af vores håndtørrere med det markante vikingelogo.

DAN DRYER er også repræsenteret i lufthavne som Stockholm Arlanda og Larnaca Cypern.

At være solidt repræsenteret i de internationale lufthavne har været med til at løfte den jyske virksomhed op i højere, internationalt luftlag, og derfor giver det god mening, at DAN DRYER har valgt for tredje gang at deltage i verdens største lufthavnsmesse Passenger Terminal EXPO, der i år finder sted den 15., 16. og 17. marts i Köln.

Produkterne i de parisiske lufthavne tæller indtil videre alt fra TURBO-håndtørrere til sæbe- og desinfektionsdispensere i rustfri stål. 

Vi bliver hele tiden bekræftet i, at vi vinder ordrer ved at fastholde vores høje kvalitet og ikke lade os presse af de mange billige produkter på markedet, fortæller Susanne Friis Eden og nævner DAN DRYERS nye produktserie Björk, der i april 2015 fik en Red Dot Design Award: 

– Internationale arkitekter har efterhånden et godt øje til os. Vi skal selvfølgelig altid være og er skarpe på priserne, og i den forbindelse beder vi da også vores leverandører om at stramme bæltet en tand mere. Men først og fremmest sælger vi lækkert designede produkter, der holder. Vi er troværdige, pålidelige og stabile. Og så leverer vi løsninger, skræddersyet til den enkelte kunde.

DAN DRYER har siden den spæde start i 1980 været anerkendt som en succesfuld, traditionsrig håndtørrer-virksomhed med en solid eksport. De seneste år er produktsortimentet blevet udvidet, og DAN DRYER er i dag en af de førende europæiske leverandører af toiletudstyr til alt fra lufthavne og offentlige institutioner til togindustrien og detailkæder.

De seneste år er virksomheden blevet belønnet med mange ærefulde priser. Foruden den før nævnte Red Dot Design Award, blev virksomheden tilbage i sommeren 2013 nomineret til den danske eksportkanon, der tæller danske virksomheder med fremragende præstationer på de internationale markeder. Og i 2015 modtog den østjyske eksportvirksomhed Børsens Gazelle-pris for forbilledlig vækst.

– Vi har vokseværk, og det tegner da også til, at vi gør os fortjent til endnu en Gazelle i år, siger Susanne Friis Eden, der selv snart skal være med til at kåre årets iværksættere i Business Region Aarhus. Her er hun en af seks dygtige erhvervsledere, der har sagt ja til at være medlem af det dommerpanel, der udvælger årets vindere.