Topartister og LOKI

  • Kronen på Værket

Fakta

Case

Oplev magien på Værket i Randers, hvor verdenskendte navne som Johnny Depp, Jeff Beck og Tom Jones i årenes løb har givet uforglemmelige koncerter. Det ikoniske musik- og teaterhus, beliggende i det gamle kraftvarmeværk, har været scenen for et imponerende udvalg af underholdning, herunder comedy, musicals, foredrag, dans og teater, præsenteret af både internationale stjerner og en lang række danske topartister.
 


TUNG LEJEAFTALE
Men bag kulissen stod Værket dog over for en udfordring med deres eksisterende lejeaftale af hygiejneløsningerne til toiletfaciliteterne. Den komplekse og uigennemskuelige lejeaftale gjorde det vanskeligt for dem at forstå de faktiske omkostninger og håndtere opsigelsesvarsler.  
 

Med en årlig besøgsrate på over 90.000 gæster var det selvfølgelig essentielt for Værket, at toiletfaciliteterne var gearet til at imødekomme den høje brugsfrekvens uden at det medførte uforholdsmæssige høje omkostninger. Derfor var de på udkig efter en mere fleksibel, transparent og ejerorienteret løsning, der var let at administrere, rengøre og æstetisk matchede Værkets stil.
 


 

NY HYGIEJNELØSNING FRA LOKAL LEVERANDØR 
For at imødekomme det behov henvendte Værket sig til DAN DRYER, der allerede var en del af Værkets netværk. Efter samtaler og rådgivning faldt valget på den prisvindende LOKI-serie. Denne løsning opfyldte ikke kun kravene til pris, kvalitet, bæredygtighed og design, men sikrede også en gnidningsløs overgang og implementering, da Værket selv stod for monteringen.
 

LOKALT WIN-WIN
Resultatet? En gevinst for Værket — ikke alene har udskiftningen af den komplekse lejeaftale givet dem et bedre økonomisk overblik, men det har også skabt en stærk designkonsistens på hele Værket. En gevinst for DAN DRYER — der drager fordel af lokalt netværk og får fornøjelsen af, at levere elegante hygiejneløsninger til endnu en glad kunde.
 

 

Værket fik:  

• 38 x LOKI toiletrulleholder
• 37 x Speciallavede toiletbørsteholdere
• 34 x LOKI hygiejnespand
• 8 x LOKI håndtørrer
• 45 x LOKI desinfektionsdispensere
• 26 x LOKI servietdispenser
• 24 x LOKI-affaldsspand

Se LOKI her


 

Søg på Dan Dryer