Specialtilpassede hygiejneløsninger til togindustrien

DAN DRYER producerer og leverer en bred vifte af produkter til togindustrien. Hos DAN DRYER har vi altid haft som mål at være på forkant med teknologien. Og med denne vision har vi opnået en unik position som niche-producent af primært indbygningshåndtørrere til montering i togtoiletter.

Standarder og kravspecifikationer til banemateriel er mange og komplekse. Det er derfor afgørende med et indgående kendskab til de mange normer og standarder, der gør sig gældende, og som skal overholdes, for at udstyr som indbygningshåndtørrere kan godkendes til installation i togvogne.

Hos DAN DRYER har vi stor erfaring med udvikling og produktion af toiletrumsudstyr til rullende materiel i lande som Norge, Frankrig, Tyskland og Schweiz. Vi besidder således en unik viden og erfaring, der gør os markedsførende på dette højt specialiserede område.

Alle DAN DRYER togprodukter lever naturligvis op til alle relevante krav til banemateriel.

SE specifikationer, og få inspiration

Standarder og kravspecifikationer til banemateriel er mange og komplekse. DAN DRYER har erfaringen og et indgående kendskab til de mange til de mange normer og standarder, der gør sig gældende for rullende materiel.

Kontakt os

DAN DRYER er markedsførende inden for dette højt specialiserede område, og vi står klar med rådgivning og sparring.

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan sammensætte den rette løsning til dit projekt.

Søg på Dan Dryer