Eurostar, højhastighedstogene der forbinder Storbritannien med det europæiske fastland, har opgraderet toiletterne på e320 togflåden med specialfremstillede håndtørrere fra DAN DRYER.

  • Speciallavede indbyggede håndtørrere til Eurostar

Fakta

Case

Den korte

Det har været en fornøjelse for os at arbejde med Eurostar International, firmaet bag de højhastighedstog, der forbinder London, Paris, Bruxelles og Amsterdam, og vi har specialfremstillet indbyggede håndtørrere til deres Velaro e320 togflåde. Vores håndtørrere er kraftfulde og effektive og leverer øjeblikkelig varm luft til at tørre kundernes hænder. Vi startede med at bygge en prototype, og ud fra løbende feedback samt godt teamwork udviklede vi en håndtørrer, der var præcist tilpasset Eurostars behov. Det har været et utroligt spændende projekt og en stor fornøjelse at arbejde sammen med Eurostar.

 

Det startede med en henvendelse

I 2018 modtog vi en henvendelse gennem webportalen railway-news. Henvendelsen kom fra Eurostar, der ønskede at tale med en person, der vidste noget om håndtørrere. Derfor bad de DAN DRYER om at give dem et kald.

 

Opgradering af togtoiletter til en højere standard

Grunden til at Eurostar kontaktede os var, at de ønskede at opdatere togtoiletterne på deres e320 flåde. De håndtørrere, der var installeret på deres tog på daværende tidspunkt, levede ikke op til de standarder, kunderne efterspurgte. De var langsomme, hvilket ofte resulterede i, at kunderne blev utålmodige og tørrede hænder i toiletpapir i stedet, fordi det ganske enkelt gik hurtigere. Det førte til at store mængder papir blev smidt ud i togenes toiletter, der blev stoppet til. For at udbedre dette, måtte togvognene adskilles, hvilket skabte store problemer.

Eurostar var på udkig efter højtydende, slidstærke håndtørrere. Derfor kontaktede de DAN DRYER, og vi designede og leverede præcis den løsning, de efterspurgte. Fra december 2019 til og med februar 2020 har vi leveret 379 ”EUROSTAR” indbyggede håndtørrere til installation ombord på e320 flåden.

 

DET FIK EUROSTAR:

  • En løsning bestående af 379 speciallavede, indbyggede håndtørrere
  • Opfyldelse af europæiske standarder, inklusive EN 45545

Kontakt DAN DRYER på tlf. 86 41 57 11 for at høre mere om hygiejneløsninger til togindustrien.

Søg på Dan Dryer