Leverandør, rådgiver og produktudvikler

DAN DRYER var en af de første håndtørrer-producenter på markedet og har siden udviklet sig til at være et af de førende mærker indenfor toiletrumsudstyr. I dag kender alle den lille DAN DRYER viking fra offentlige toiletter overalt i verden.

Komplette indretningsløsninger
Mange års erfaring har gjort os til specialister i udvikling og produktion af toiletrumsudstyr, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde vores kunder alt fra håndtørrere til komplette indretningsløsninger.

Rådgiver og sparringspartner
DAN DRYER er en løsningsorienteret virksomhed, der produktudvikler i forhold til markedets aktuelle behov. I praksis kommer det til udtryk i et tæt og dialogbaseret samarbejde med vores kunder, som hos os kan forvente mere end blot en leverandør. I lige så høj grad fungerer vi nemlig også som rådgiver og sparringspartner og indgår gerne aktivt i fælles produktudviklingssamarbejder.

Foretrukken leverandør til store projekter i hele verden
Med denne tilgang har DAN DRYER internationalt opnået en position som en af de mest foretrukne leverandører af toiletudstyr til bl.a. lufthavne, offentlige institutioner og detailkæder, ligesom vi har skabt en unik position som niche-producent af teknisk komplicerede og skræddersyede produkter til togindustrien.
 
Fleksibel produktudvikling sammen med kunderne
Styrken ligger i en enestående knowhow og en virksomhedsstruktur, der gør os i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt i forhold til individuelle krav og specifikationer. Det gælder lige fra projektstadie til indretning af et færdigt byggeri, hvor vi altid kan hjælpe med at finde frem til den helt rette inventarløsning.

Medarbejdere

Find din kontakt hos DAN DRYER
Béatrice Murgia

Béatrice Murgia

Salgschef Frankrig - bm@dandryer.fr
M +33 615 762 708

Vagn Eden

Vagn Eden

Direktør og produktchef - ve@dandryer.dk

Tina Cohen Golczyk

Tina Cohen Golczyk

Salgs- & marketingassistent - tcg@dandryer.dk

Christina Hjortshøj

Christina Hjortshøj

Salgs- & marketingassistent - ch@dandryer.dk

Gitte Thorup

Gitte Thorup

Bogholder / internt salg - gt@dandryer.dk

Richie Malazarte

Richie Malazarte

Produktionschef

Janus Eden

Janus Eden

Produktionsmedarbejder

Søg på Dan Dryer