LEVERANDØR, RÅDGIVER OG PRODUKTUDVIKLER

DAN DRYER var en af de første håndtørrerproducenter på markedet, og har siden udviklet sig til at være et førende brand inden for toiletrumsudstyr. I dag kender alle den lille DAN DRYER-viking fra offentlige toiletter overalt i verden.

Komplette indretningsløsninger
Mange års erfaring har gjort os til specialister i udvikling og produktion af toiletrumsudstyr. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde vores kunder et bredt sortiment med alt fra håndtørrere til komplette indretningsløsninger.
 
DAN DRYER er verdenskendt for sine håndtørrere, men kunder i hele verden efterspørger mere og mere vores øvrige produkter; puslebord, affaldsspand, toiletpapirholder, sæbe- og desinfektionsdispenser og tilbehør.

Rådgiver og sparringspartner
Hos DAN DRYER er vi løsningsorienterede, og vi produktudvikler i forhold til markedets aktuelle behov. I praksis sker det gennem et tæt og dialogbaseret samarbejde med vores kunder, som kan forvente meget mere end blot en leverandør, når de handler med os. Vi fungerer nemlig i lige så høj grad som rådgiver og sparringspartner, og vi indgår gerne aktivt i fælles produktudviklingssamarbejder.
 
Foretrukken leverandør af toiletrumsudstyr til store projekter i hele verden
Med denne tilgang har DAN DRYER internationalt opnået en position som en foretrukken leverandør af toiletudstyr til blandt andet lufthavne, offentlige institutioner og detailkæder, ligesom vi har skabt os en unik position som nicheproducent af teknisk komplicerede og skræddersyede produkter til togindustrien.
 
Fleksibel produktudvikling sammen med kunderne
Styrken ligger i en enestående knowhow og en virksomhedsstruktur, der gør os i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt i forhold til individuelle krav og specifikationer. Det gælder lige fra projektstadie til indretning af et færdigt byggeri, hvor vi altid kan hjælpe med at finde frem til den helt rette inventarløsning.

Find inspiration i vores cases og se, hvordan vi tidligere har hjulpet kunder med at finde den ideelle funktionelle, vedligeholdelses- og brugervenlige sanitærløsning til offentlige toiletter og toiletter i erhverv og industri. 

Medarbejdere

Find din kontakt hos DAN DRYER
Lars Klixbüll

Lars Klixbüll

Sales Manager - lk@dandryer.dk
M:+45 21 16 32 31

Eric Farges

Eric Farges

Eksportsælger — ef@dandryer.dk

Vagn Eden

Vagn Eden

Produktchef - ve@dandryer.dk
M: +45 50 48 01 66

Mathilde Hornung-Nissen

Mathilde Hornung-Nissen

På barselsorlov

Eva S. Vollstedt

Eva S. Vollstedt

Salgs- & marketingassistent - esv@dandryer.dk

Gitte Thorup

Gitte Thorup

Bogholder / internt salg - gt@dandryer.dk

Anne B. Laursen

Anne B. Laursen

Social Media Manager - abl@dandryer.dk

Richie Malazarte

Richie Malazarte

Produktionschef

Janus Eden

Janus Eden

Produktionsmedarbejder

Mikael Nielsen

Mikael Nielsen

Produktionsmedarbejder

Rasmus Olesen

Rasmus Olesen

Tekniker

Søg på Dan Dryer