DEN KOMPLETTE LØSNING – ALT TIL OFFENTLIGE TOILETTER

Siden DAN DRYER producerede de første håndtørrere i 1980, har de hygiejniske maskiner været virksomhedens grundpille.

Det er de stadig, men i dag har DAN DRYER udviklet sig til at være en markedsførende leverandør og rådgiver af gennemtænkte totalløsninger til moderne toiletrum.

Foruden håndtørrere tæller produktporteføljen hygiejniske sæbe-/desinfektionsdispensere, affaldsspande, pusleborde, toiletpapirdispensere, hårtørrere, duftdispensere og meget mere.

Vi er stolte af at kunne kalde os totalleverandør af alt tilbehør til offentlige toiletter, og DAN DRYERs velkendte, røde vikingelogo er repræsenteret adskillige steder i verden. Kundelisten tæller store virksomheder som McDonald’s, Louvre, Legoland og Aéroports de Paris – lufthavnene Charles de Gaulle og Orly – for blot at nævne en håndfuld.

DAN DRYER er det oplagte valg til lokationer med flere offentlige toiletter, eksempelvis shoppingcentre og biografer, hvor interiøret ikke blot skal være holdbart, men også smukt at se på. 

I 2017 vandt DAN DRYERs BJÖRK-puslebord den prestigefyldte internationale Red Dot Design Award ”Best of the Best”. Prisen er et kvalitetsstempel for et moderne, banebrydende design. 2 år tidligere i 2015 vandt samme produktserie prisen for sin håndtørrer.  BJÖRK-produktserien er egnet til det offentlige toiletrum, hvor der er fokus på smukt design og høj funktionalitet. Vores totalløsninger med sanitærprodukter til offentlige toiletter er af højeste kvalitet, vedligeholdelsesvenlige og er gennemtænkte i funktionalitet og design. Se her og find inspiration i vores cases.

SE PRODUKTER, og få inspiration

Når der skal vækkes genkendelse på tværs af lokationer med flere offentlige toiletrum, leverer Dan dryer den komplette løsning. Ensartede håndtørrere, sæbedispensere, affaldsspande, pusleborde og meget mere sikrer den røde tråd.

Kontakt os

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan sikre den røde tråd på tværs af toiletrum og lokationer.

Søg på Dan Dryer