Den komplette løsning

Siden DAN DRYER producerede de første håndtørrere i 1980, har de hygiejnevenlige maskiner været virksomhedens grundpille.

Det er de stadig, men i dag har DAN DRYER udviklet sig til at være en kompetent leverandør og rådgiver af gennemtænkte totalløsninger til moderne toiletrum.

Foruden håndtørrere tæller produktporteføljen hygiejniske sæbedispensere, affaldsspande, pusleborde, toiletpapirdispensere, hårtørrere, duftdispensere og meget mere.

Og DAN DRYERs velkendte, røde vikingelogo er at spotte flere steder i verden. Kundelisten tæller store virksomheder som McDonald’s, Louvre, Legoland og Aéroports de Paris – lufthavnene Charles de Gaulle og Orly – for blot at nævne en håndfuld.

DAN DRYER er det oplagte valg til lokationer med flere offentlige toiletrum som for eksempel shoppingcentre og biografer, hvor interiøret skal være solidt, men også smukt at se på. 

SE PRODUKTER, og få inspiration

Når der skal vækkes genkendelse på tværs af lokationer med flere offentlige toiletrum, leverer Dan dryer den komplette løsning. Ensartede håndtørrere, sæbedispensere, affaldsspande, pusleborde og meget mere sikrer den røde tråd.

Kontakt os

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan sikre den røde tråd på tværs af toiletrum og lokationer.

Søg på Dan Dryer