Når besøgende i en af Europas største biografkæder smutter på toilettet inden filmen, bliver de mødt af DAN DRYERs lille vikingelogo. Én samlet toiletrumsløsning sikrer et ensartet udtryk på tværs af kædens 72 biografer.

  • Dansk viking på franske biograf-toiletter

Fakta

Case

Med 72 biografer i Frankrig, Schweiz og Holland og 66,8 millioner årlige besøgende er Gaumont Pathé én af Europas største biografkæder. I 2014 tog kæden fat på en omfattende renovering, og DAN DRYER fik en fremtrædende rolle i udviklingen af biografernes spritnye toiletrum.

− Vi blev kontaktet af en af biografkædens projektkoordinatorer. Gaumont Pathé ville gerne investere i et gennemgående toiletdesign, som besøgende ville genkende, og vi blev enige om en totalløsning for alle kædens 72 biografer, fortæller Béatrice Murgia fra DAN DRYERs franske salgsafdeling.

Rådgivning er en god investering

− Som andre offentlige toiletter skal biograftoiletter kunne holde til lidt af hvert, så vores job bestod i at rådgive om funktionelle løsninger, der kunne spille ind i arkitekternes overordnede koncept. Visse designidéer ser måske nok fine ud på papiret, men kan give problemer i praksis, siger Béatrice Murgia og forklarer:

− Fra et arkitektonisk perspektiv kan vigtige tekniske detaljer nemt overses. En kraftig håndtørrer kræver for eksempel ekstra god plads til fri luftcirkulation for at kunne fungere, og det kan koste både tid og penge at skulle rette et indretningsdesign senere i processen. Derfor er teknisk rådgivning altid en god investering.

Rustfrit stål blev løsningen

− Gaumont Pathé omfatter både store og små biografer, hvilket gav udfordringer i forhold til toiletrummenes indretning og brugsintensitet. Vores Stainless Design-serie var den naturlige løsning, da den indeholder produkter til både større og mindre toiletmiljøer, for eksempel håndtørrere, toiletpapirsholdere og affaldsbeholdere i forskellige størrelser, forklarer Béatrice Murgia.

− Ved at lade én samlet produktserie gå igen i alle biografer skabte vi en ensartet totalløsning, som æstetisk passede fint ind i det ønskede toiletdesign.

Det fik Gaumont Pathé:

Totalløsning med mere end 1.800 produkter fra serien Stainless Design i alle 72 biografer.

  • Indbyggede håndtørrere med forlængede luftdyser i rustfrit stål
  • Mini-affaldsbeholdere/hygiejnebokse i rustfrit stål
  • Berøringsfrie sæbedispensere i rustfrit stål
  • Toiletpapirholdere i rustfrit stål

Søg på Dan Dryer