Specialtilpassede hygiejneløsninger til togindustrien

DAN DRYER producerer og leverer et bredt udvalg af produkter til togindustrien. Hos DAN DRYER har det altid været vores mission at være på forkant med teknologien; det har givet os en unik position som nicheproducent af primært indbygningshåndtørrere til montering i toiletkabiner på rullende materiel.

Standarder og kravspecifikationer til banemateriel er mange og komplekse. Det er derfor afgørende med et indgående kendskab til de mange normer og standarder, der gør sig gældende, og som skal overholdes, så udstyr som indbygningshåndtørrere kan godkendes til installation i togvogne.

Sammen med indbygningshåndtørrere er vi også leveringsdygtige i varmeblæsere til passagerområder i tog såvel som pusleborde, der lever op til TSI-PRM-standarderne.

Hos DAN DRYER har vi mange års erfaring med udvikling og produktion af toiletrumsudstyr til rullende materiel i lande som Norge, Frankrig, Tyskland og Schweiz. Vi besidder en unik viden og erfaring, der gør os markedsførende på dette højt specialiserede område. En tæt dialog med kunden er yderst vigtig for os, og denne tilgang har gjort os i stand til at levere specialtilpassede løsninger til en lang række togprojekter i hele Europa.

DAN DRYER tilbyder et bredt sortiment af sanitærprodukter. Med vores udvalg af blandt andet affaldsspande, toiletpapirdispensere og sæbe-/desinfektionsdispensere er vi også i stand til at levere totalløsninger til installation på toiletter i stationsbygninger.

Alle DAN DRYER togprodukter lever naturligvis op til alle relevante krav til banemateriel.

Se specifikationer, bliv inspireret

Der er mange komplekse standarder og kravspecifikationer til banemateriel. Det er derfor afgørende med et indgående kendskab til de mange normer og standarder, der gør sig gældende, og som skal overholdes, så udstyr som indbygningshåndtørrere kan godkende

Kontakt os

DAN DRYER er markedsleder inden for dette højt specialiserede område, og vi står naturligvis gerne til rådighed ved evt. forespørgsler.

Kontakt:
+45 86 41 57 11 or mail info@dandryer.dk 

Søg på Dan Dryer