LOKI

Hele produktserien har vundet RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021.

Med LOKI er der skabt et smukt, funktionelt design, som forholder sig til rummenes øvrige arkitektur. Der er skabt et formsprog, der med sine rene linjer harmonerer med arkitekturens andre elementer såsom vinduer, døre og vægflader.

 

 

 

 

 

 


 


LOKI DESINFEKTIONSDISPENSER PÅ GULVSTANDER

“Vinder” i kategorien Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021.

Det nye fokus på håndhygiejne er kommet for at blive, hvilket medfører et behov for elegante hygiejneløsninger, der ikke forstyrrer kundeoplevelsen i butikker og andre offentlige steder. Og med en dramatisk stigning i brugen af håndsprit, er det ikke tilstrækkeligt, at dispensere blot ser flotte ud, de skal også være funktionelle og slidstærke.

LOKI desinfektionsdispenseren på gulvstander er designet til at hjælpe dig med at leve op til de nye hygiejnestandarder og samtidigt understøtte din indretning frem for at forstyrre den.LOKI desinfektionsdispenseren laves i børstet eller pulverlakeret stål for et elegant og moderne look. Muligheden for at vælge specialfarver gør det muligt at integrere både dispenser og stander sømløst ind i et eksisterende interiør.


LOKI HÅNDTØRRER

“Vinder” i kategorien Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021.

Berøringsfrie varmluftshåndtørrere er en hygiejnisk, effektiv og bæredygtig løsning til offentlige toiletrum med en høj brugsfrekvens. Slidstyrke og funktionalitet er vigtigt for dette, men design spiller en mindst lige så vigtig rolle for at sikre en god oplevelse for brugeren.

LOKI håndtørreren er designet til at kunne opfylde alle disse krav. Kombinationen af den seneste teknologi indeni og et tidløst design udenpå sikrer, at maskinen kan holde til den høje brugsfrekvens på offentlige toiletter samtidigt med, at den giver et elegant tillæg til interiøret.LOKI håndtørreren er en hjørnesten i den nye LOKI produktserie, som kan genkendes på sin karakteristiske frontplade. Den solide, skjold-lignende front har to primære funktioner: Den er solid og let at rengøre, og med sin rektangulære form komplementerer den andre arkitektoniske elementer som spejle, døre og fliser.

Sporet på frontpladen er et markant designelement, der binder hele LOKI-serien sammen og skaber harmoni når LOKI-produkterne hænger side om side.

 

 

BJÖRK HÅNDTØRRE

BJÖRK håndtørrerens cylindriske form tilfører æstetik til bad og toiletrum.

Med sine ubrudte linjer giver den et slankt og nærmest svævende udtryk. Udover at cylinderformen nærmest får håndtørreren til at gå ud i ét med væggen,  medvirker form og design desuden til et afdæmpet lydniveau. Håndtørreren fås i forskellige farver og har en top, som kan skiftes ud efter smag og behag, så den får sit eget præg og passer til den øvrige indretning i toiletrummet.

 

 


BJÖRK PUSLEBORD

For forældre med spædbørn spiller puslebordet en central rolle. Et puslebord skal opfylde markedets høje krav både ved anvendelse i privat regi og i offentlige områder.

Puslebordet fra BJÖRK-serien repræsenterer en meget elegant fortolkning. Det er indbegrebet af dansk designtradition og fremstår som et vellykket kompromis mellem form og funktion. Det vægmonterede BJÖRK puslebord er reduceret til det helt væsentlige. Hver enkelt funktion er blevet omhyggeligt gennemtænkt for at tjene sit specifikke formål. Frontdækslet er en anelse buet i længderetningen og skaber et elegant og slankt udtryk, når det er foldet op mod væggen

Puslebordet er designet med ergonomi for øje og giver samtidig en behagelig og sikker base for spædbarnet. Selve puslefladen er ekstruderet i ét stykke, hvilket gør det let at rengøre. Yderligere er bordet formgivet helt uden samlinger, hvor der ellers kan samle sig bakterier. I tråd med de øvrige produkter fra BJÖRK-serien giver vægkonstruktionens design et slankt udtryk og skjuler overgangen mellem vægbeslag og frontdæksel.

Et integreret fjedersystem i vægbeslaget sikrer ikke kun nem og brugervenlig åbning og lukning med kun én hånd, men forhindrer også at man får fingrene i klemme. BJÖRK puslebordet er banebrydende og overbevisende med et design, der går langt ud over kendte former. Det er elegant i sin enkelthed og giver en ny æstetisk form.