LOKI

Hele produktserien har vundet en

RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021

Med LOKI er der skabt et smukt, funktionelt design, som forholder sig til rummenes øvrige arkitektur. Der er skabt et formsprog, der med sine rene linjer harmonerer med arkitekturens andre elementer såsom vinduer, døre og vægflader.

 

 
 

LOKI

Det nye fokus på håndhygiejne er kommet for at blive, hvilket medfører et behov for elegante hygiejneløsninger, der ikke forstyrrer kundeoplevelsen i butikker og andre offentlige steder. Løsningen er særligt egnet til erhverv med en stor strøm af kunder.

LOKI dispenser på gulvstander er tildelt følgende priser

German Design Award 2021
iF DESIGN AWARD 2021
• German Innovation Award 2021
GOOD DESIGN 2021
LOKI 

Berøringsfrie varmluftshåndtørrere er en hygiejnisk, effektiv og bæredygtig løsning til offentlige toiletrum med en høj brugsfrekvens. LOKI håndtørreren er designet til at kunne opfylde alle disse krav 

LOKI håndtørrer er tildelt følgende priser

 

 

 
BJÖRK 

BJÖRK-puslebordet er elegant i sin enkelthed og opfylder markedest højeste krav. Det er designet med ergonomi for øje, og giver en sikker base for spædbarn og forældre.


BJÖRK puslebord er tildelt

German Design Award, 2018
Red Dot Design Award, best of the best, 2017
• Good Design, 2018

 

BJÖRK

BJÖRK håndtørrerens cylindriske form tilfører æstetik til bad og toiletrum. Udover at cylinderformen nærmest får håndtørreren til at gå ud i ét med væggen, medvirker form og design desuden til et afdæmpet lydniveau.

Håndtørreren fås i forskellige farver og med forskellige topplader, så den får sit eget præg og kan tilpasses til den øvrige indretning i toiletrummet.

BJÖRK håndtørrer er tildelt

RED DOT DESIGN AWARD, 2015