Det rette udtryk i den rette kvalitet

Det siges, at design er et brands stille ambassadør. Det kan DAN DRYER nikke genkendende til.

Vores vikingelogo udtrykker styrke og robusthed, men det er det stilrene og elegante produktdesign, der tiltrækker opmærksomhed.

Det seneste skud på stammen af DAN DRYER-produkter er den nye produktserie LOKI, hvis navn og design udtrykker styrke, robusthed og elegance som del af den stolte skandinaviske designtradition.

Ligesom BJÖRK-serien er LOKI designet af den danske designvirksomhed VE2, og sammen symboliserer de to serier en nye æra for DAN DRYER, hvor design betragtes som værende af lige så stor betydning som hygiejne, robusthed og høj kvalitet, der alle er kendetegnende for DAN DRYER-produkter.

Den minimalisme og elegance, der karakteriserer vores nyere produktlinjer er blevet både bemærket og anerkendt i designmiljøet, og både BJÖRK og LOKI-serien er blevet tildelt flere prestigefyldte designpriser:

LOKI produktserie
RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021.

LOKI håndtørrer
Vinder i kategorien Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021

LOKI desinfektionsdispenser på gulvstander
Vinder i kategorien Excellent product design – bath and wellness, German Design Award 2021

BJÖRK puslebord
Best of the best, Red Dot Design Award 2017
Vinder i kategorien Excellent product design – baby and childcare, German Design Award 2018

BJÖRK håndtørrer
Vinder, Red Dot Design Award 2015

Det er vores mål at hjælpe dig med at skabe et æstetisk toiletrumsmiljø, hvor der er blevet kredset om hver en detalje, der kan bidrage til at forbedre brugeroplevelsen.

DAN DRYER PRODUKTSERIER

VORES PRODUKTSERIER ER DESIGNET TIL AT KOMPLEMENTERE DEN OMGIVENDE ARKITEKTUR SAMT TIL AT TILFØJE HARMONI OG ELEGANCE TIL DIT TOILETRUM.

Kontakt os

DAN DRYER er mere end en leverandør af hygiejneløsninger. Vi er også din rådgiver og sparringspartner, og vi indgår gerne aktivt i fælles produktudviklingssamarbejder. Derfor foretrækker vi at indgå i et tæt og dialogbaseret samarbejde med vores kunder.

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan skabe æstetiske toiletrumsløsninger, der understøtter dit projekt.

Søg på Dan Dryer