Det rette udtryk i den rette kvalitet

Det siges, at design er et brands’ stille ambassadør. Det kan DAN DRYER nikke genkendende til.     


Selvom DAN DRYERs velkendte vikingelogo med rette giver associationer til råstyrke og udholdenhed, så er det i stigende grad produkternes slanke, elegante og stilrene design, der løber med al opmærksomheden.


Designet af Björk-serien, der er hædret med den prestigefyldte Red Dot Design Award, er et godt eksempel herpå. Ligeledes er vores Stainless Design-serie populær blandt arkitekter og bygherrer, der sætter pris på det minimalistiske, men samtidig imødekommende udtryk.


DAN DRYER arbejder professionelt med at udvikle produktdesigns i høj kvalitet, hvor æstetik og funktionalitet er lige så vigtigt som brugsværdi og hygiejne. Vi samarbejder med professionelle og kreative designere og arkitekter, der formår at tænke håndtørrere, sæbedispensere og affaldsbeholdere ind i toiletrum på lige fod med fliser, armaturer og spejle. 


Resultatet er æstetisk smukke toiletrum, hvor der er keret for detaljen og brugerens oplevelse af rummet og dets funktioner.

SE PRODUKTER, og få inspiration

DEN PRISVINDENDE BJÖRK-SERIE OG VORES POPULÆRE STAINLESS DESIGN-SERIE ER BEGGE EKSEMPLER PÅ TOILETRUMSLØSNINGER, DER UNDERSTØTTER ARKITEKTUREN.

Kontakt os

DAN DRYER er mere end en leverandør af hygiejneløsninger. Vi er også din rådgiver og sparringspartner, og vi indgår gerne aktivt i fælles produktudviklingssamarbejder. Derfor foretrækker vi at indgå i et tæt og dialogbaseret samarbejde med vores kunder.

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan skabe æstetiske toiletrumsløsninger, der understøtter dit projekt.

Søg på Dan Dryer