Lad os designe en tilpasset løsning

En specialløsning fra DAN DRYER er ikke blot et enkelt produkt, men f.eks. komplet inventar til et toiletrums-miljø som helhed. Arkitektur, materialer og brugeradfærd er tænkt ind i den færdige løsning, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Resultatet er et visuelt lækkert arkitektonisk supplement til interiøret i offentlige toiletrum. 

Er I på udkig efter en skræddersyet desinfektionsløsning til konferencecenter, storrumskontor, kædebutikker o.lign. så findes der et hav af muligheder for at tilpasse disse løsninger til netop jeres behov, omgivelser og designunivers.

DAN DRYER er totalleverandør af kundetilpassede hygiejneløsninger til erhverv og offentlige toiletrum. Kontakt os for en snak om håndtørrere, pusleborde til væg, affalds- og hygiejnespande, sæbe- og desinfektionsdispensere, toiletrulleholdere og diverse tilbehør til toiletrum. 

Mange byggerier og projekter stiller udfordringer til toiletrumsinteriør, der betyder, at hyldevarer ikke altid slår til. DAN DRYER produktudvikler sammen med vores kunder, så vi imødekommer enhver udfordring, der måtte opstå, hvad enten det handler om pladsmangel, behov for indbygning eller ønsker til design.

DAN DRYER er garant for innovativ produktudvikling, og vi er med fra skitse til ibrugtagen. Brug os som rådgiver, sparringspartner og betroet samarbejdspartner under hele processen.

 

SE PRODUKTER, og få inspiration

Nogle gange slår hyldevarer bare ikke til. Dan Dryer rådgiver, sparrer og produktudvikler sammen med vores kunder, så vi kan skræddersy løsninger, der opfylder ethvert behov.

Kontakt os

Vi produktudvikler gerne sammen med vores kunder, så vi kan imødekomme ethvert behov, hvad enten det drejer sig om størrelse, farve, funktion eller design.

Ring på (+45) 86 41 57 11 eller skriv til info@dandryer.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan skræddersy den rette løsning til dit projekt.

Søg på Dan Dryer