Med specialmalede Elegance-dispensere fra DAN DRYER er håndhygiejne nu en integreret del af kundeoplevelsen i den nye Hummel Kids butik i Aarhus.

  • Håndhygiejne i detailhandlen er kommet for at blive

Fakta

Case

Takket være Elegance-dispensere fra DAN DRYER er håndhygiejne blandt ansatte og kunder ikke noget at bekymre sig om for Hummel Kids.

Udfordringen
Coronapandemien har medført et øget fokus på håndhygiejne og dermed en øget efterspørgsel på hygiejneløsninger til steder som detailbutikker, hvor adskillige mennesker uomgåeligt vil komme til at røre de samme overflader indenfor kort tid.

Hos Hummel Kids tror de på, at det øgede fokus på håndhygiejne er kommet for at blive, og det samme er derfor deres nyligt installerede desinfektionsdispensere. Da Hummel Kids begyndte at lede efter dispensere til deres nye butik i Aarhus, havde de derfor adskillige krav til deres nye permanente desinfektionsløsning:

Produkterne skulle kunne sømløst integreres i butikkens interiør, de skulle være robuste for at kunne håndtere den høje brugsfrekvens i en travl butik, og de skulle kræve minimal vedligeholdelse, så medarbejderne kan have fuldt fokus på det, der er vigtigst i enhver detailbutik, nemlig kunderne. Fordi Hummel Kids skulle bruge et betydeligt antal dispensere, blev "value for money" også en vigtig faktor.

Løsningen

Af hensyn til den høje brugsfrekvens, faldt Hummel Kids' valg på DAN DRYER som leverandør af desinfektonsdispensere på grund af den funktionalitet og slidstyrke, som DAN DRYERs produkter er kendte for.

Da Elegance-dispenserne ikke som udgangspunkt fås i den matte sorte farve, som er karakteristisk for interiøret i Hummel Kids-butikken, blev dispenserne farvet så de passede sømløst ind blandt omgivelserne i butikken. Alle dispenserne blev udstyret med drypfang og med genopfyldelige desinfektionsbeholdere indeni.

Udfaldet

Da Hummel Kids åbnede dørene til deres nye butik i Aarhus den 28. august 2020, stod de specialmalede Elegance-dispensere klar til at gøre håndhygiejne til en integreret del af kundeoplevelsen.

De genopfyldelige beholdere gør det muligt for personalet at fylde dispenserne rutinemæssigt frem for hele tiden at skulle holde øje med niveauet i de mange dispensere for at kunne skifte desinfektionsposer ud, så snart de er tomme.

De specialfarvede Elegance-dispensere fra DAN DRYER indgår nu som en integreret del af interiøret i Hummel Kids butikken i Aarhus, og placeret i en højde hvor børn kan nå dem, vil de fra nu af muliggøre god håndhygiejne blandt kunder i alle aldre.

Det fik Hummel Kids:

  • Elegance dispensere
  • Standere
  • Drypfang
  • Sæbedispenser til butikkens kundetoilet

Er du på udkig efter en permanent løsning til hånddesinfektion? Se vores store udvalg af dispensere og standere, eller kontakt DAN DRYER på +45 86 41 57 11.

Søg på Dan Dryer