Hos Cepheus Park i Randers, Danmark, opfordres besøgende til at afspritte deres hænder ved hjælp af speciallavede spritdispensere med et kreativt twist.

  • Spred smil, ikke sygdom

Fakta

Case

Udfordringen
At genåbne et fodboldstadion og konferencecenter midt i en global pandemi er ikke en simpel opgave. Der medfølger et stort ansvar og ingen instruktionsmanual.

På det nyligt genåbnede Cepheus Park i Randers, Danmark er god håndhygiejne blandt de besøgende altafgørende for undgå en stigning i smitte og dermed endnu en dyr nedlukning. Men kan det lade sig gøre at anspore til en adfærdsændring blandt gæsterne med kreativitet og humor frem for med instrukser og påbud?

Det var det spørgsmål, Morten Hørby Andersen, Head of Sales and Marketing ved Randers FC, søgte svar på, da han kom til DAN DRYER for at undersøge mulighederne indenfor specialfremstillede dispensere.

Før corona-pandemien havde Cepheus Park allerede håndspritdispensere stående fremme, men det var op til gæsterne selv, om de havde lyst til at bruge dem, og udseendet på dem var temmelig anonymt, hvilket gjorde dem lette at overse. Med den nuværende situation ønsker Cepheus Park at gøre alt hvad de kan for at opfordre besøgende til at spritte hænder, men selvom håndhygiejnen er af afgørende betydning, så er kundeoplevelsen det også, og for Morten Hørby Andersen er det derfor vigtigt, at de håndspritdispensere der stilles op bidrager til kundeoplevelsen frem for at forstyrre den. Derfor var han på udkig efter håndspritdispensere, der ville tiltale gæsterne med et elegant udseende og et kreativt præg.

– Vi kunne sikkert levere den samme besked med en masse instruktioner på store skilte, men vi vil hellere løse det med kreativitet og ved at tilbyde noget, som vores gæster vil finde attraktivt, forklarer Morten Hørby Andersen.

Løsningen
Cepheus Park fandt den perfekte kombination af funktionalitet og elegance i BJÖRK-dispenserne fra DAN DRYER, som kan dække deres behov for både robusthed og godt design.

– Vi havde brug for nogle dispensere med en vis kapacitet, da vi på en normal dag kan have mange besøgende i huset. Og når vi var i gang, kunne vi lige så godt vælge en løsning, der var elegant, eksklusivt-udseende og som passede ind i forhold til vores grafiske linje. De specialfremstillede BJÖRK-dispensere opfyldte alle vores krav, forklarer Morten Hørby Andersen.

Flere af dispenserne blev monteret på gulvstandere, hvilket gør det muligt at flytte rundt på dispenserne alt efter de specifikke behov til et givent arrangement.

For at skabe det blikfang, som Cepheus Park ønskede, blev dispensere og standere folieret med speciallavet grafik. Mens DAN DRYER-produkter som standard kommer i en række forskellige farver, åbner folieringsmetoden døren til en helt ny verden af muligheder for specialtilpasning.

Som underfarve til dispensere og standere valgte Cepheus Park to forskellige farver fra deres farveprofil: Sort til produkterne til konference-afdelingen og en mørkeblå farve til produkterne til stadion.

I forhold til grafik valgte de Randers FC’s logo og navn på dispenserne og sætningen ”Have a clean day” på standerne – en besked der ifølge Morten Hørby Andersen passer godt ind i deres normale stil og tone, og som han håber vil skabe smil blandt besøgende.

Det næsten uendelige antal muligheder, folieringsmetoden åbner op for, blev et afgørende salgsargument for Cepheus Park, der netop var på udkig efter en løsning, der var anderledes og iøjnefaldende. Og mulighederne er virkelig næsten uendelige, ifølge Susanne Eden, Administrerende Direktør i DAN DRYER:

– Du kan få dit ansigt sat på, hvis det er det, du ønsker. Der er næsten ingen grænser.

Resultatet
Dispenserne har nu været i brug i nogle uger, og indtil videre virker de til at have præcis den effekt, Morten Hørby Andersen og hans team håbede på:

– Vigtigst af alt, så bliver dispenserne brugt. Og jeg hører ofte folk kommentere på sætning ’Have a clean day’. De synes, det er en smart måde at sige det på, og det har den opløftende effekt, vi havde håbet på.

Udover at sikre god håndhygiejne på Cepheus Park er de speciallavede BJÖRK-dispensere fra DAN DRYER blevet et samtaleemne og noget der kan bringe smil frem på gæsternes læber i en udfordrende tid.

Det fik Cepheus Park:

Er du på udkig efter desinfektionsdispensere? Se vores udvalg her eller kontakt DAN DRYER på +45 86 41 57 11.

Søg på Dan Dryer