Fremadrettet sikrer LOKI dispenser på gulvstander både håndhygiejnen og designudtrykket på Bolias hovedkontor i Aarhus samt i butikkerne rundt om i Europa.

  • Bolia – en verden af design

Fakta

Case

Hos den danske design- og møbelgigant, Bolia, er passionen for skandinavisk design med udgangspunkt i naturen omdrejningspunktet. 

Kombinationen af enkelhed, elegance og dygtigt håndværk er nogle af de egenskaber, der tydeligt skinner igennem, når man browser på Bolias hjemmeside, besøger én af deres flotte butikker eller er så heldig, at blive inviteret indenfor på deres nyligt renoverede internationale hovedkontor, der er placeret i hjertet af Aarhus.

I jagten på at finde en elegant og holdbar dispenserløsning, der kunne sikre et ensartet look i både butikker og på hovedkontoret, var Thomas F. Schelander, Concept Design Manager hos Bolia, forbi mange løsninger før valget faldt på LOKI fra DAN DRYER.

Udfordringen
”Det var en lang proces for os at finde den helt rigtige spritdispenser. Der findes et utal af muligheder på markedet, men der er ikke ret mange løsninger, hvor designudtrykket har høj prioritet”, fortæller Thomas F. Schelander og fortsætter:

”Det var et problem at finde en løsning, hvor design, æstetik og kvalitet gik hånd i hånd. Samtidig havde vi et stærkt ønske om selv at præge udtrykket, da vi ikke var interesseret i en standard løsning i sort, hvid eller i rustfrit stål. Vores ønske var at finde en løsning, der ikke bare var på designmæssigt højt niveau, men også farvemæssigt var tilpasset vores designunivers. Den mulighed fandt vi med LOKI fra DAN DRYER”, slutter han.

 

 

På prøve i 14 dage
Inden den endelige beslutning blev taget, fik Bolia en LOKI dispenser på stander på prøve i 14 dage. De ville bl.a. teste om den kunne klare den høje brugsfrekvens, og så var det også vigtigt, at den ikke efterlod overskydende desinfektionsmiddel på gulvet eller andre materialer i nærheden af, hvor den blev placeret. 


 

En samlet løsning på tværs af landegrænser
Før var det op til de enkelte butikker selv at sikre, at der var en dispenserløsning til rådighed i butikken. Det gav et meget uens look, og det var ikke i tråd med Bolias øvrige visuelle koncept. Derfor skulle der findes en pan-europæisk løsning.

”De parametre, der var vigtige for os; formsprog, design, kvalitet og farve er alle blevet imødeset af den løsning, som DAN DRYER kunne tilbyde os. Vi har indfarvet vores LOKI dispensere i en farve, som vi selv har nøje udvalgt”, siger Thomas F. Schelander. 

 

Han fortsætter: ”Det var også vigtigt for os at kvaliteten og driftssikkerheden var i top, da vi har mange kunder gennem vores butikker dagligt. Indtil videre har vi kun fået positive tilkendegivelser fra vores personale rundt om i Europa.

Resultatet er blevet rigtig godt, og nu har vi en flot løsning, som vi nemt fremadrettet kan implementere i alle vores nye butikker, som vi planlægger at åbne over de kommende år”, slutter han.


Fakta
Bolia består af 65 designbutikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig samt webshops i 32 lande. Bolias designkollektiv består af mere end 40 internationale designere.
 

Det fik Bolia: 

• 100 stk. LOKI berøringsfri dispensere på gulvstander
Gulvstander
• LOKI håndtørrer med HEPA filter 
HEPA filter til LOKI

Se hele LOKI serien
 

Søg på Dan Dryer