DAN DRYER produkter stråler på Jakobs Café – både i cafeen og på toiletterne.

  • Jakobs Café - en oplevelse for alle sanser

Fakta

Case

På Jakobs Café i Skagen kan man faktisk få alt. Uanset om man er på udkig efter brunch, frokost, aftensmad eller bare er i humør til at høre godt live musik og nyde en lækker drink eller et glas vin i godt selskab. Her samles gæster i alle aldre. Det vil også være de færreste, der har besøgt Skagen, som ikke har stiftet bekendtskab med Jakobs Café, der er placeret helt centralt på gågaden. 

Med en stor renovering af hele cafeen i 2015, så var det kun toiletfaciliteterne, der manglede at blive sat i stand. Men med åbent 365 dage om året, var det en svær udfordring at få det passet ind.

Da Danmark i december 2020 endnu engang blev ramt af Covid-19 nedlukning, så var muligheden der endelig for at få toiletterne renoveret.
 

Udfordringen 
I forvejen var toiletterne udstyret med velfungerende håndtørrere og toiletrulleholdere fra DAN DRYER, men  de passede ikke rigtig ind i den nye stil. Derfor tog Jakob Sund, ejer af Jakobs Café, fat i DAN DRYER, for at høre, om de kunne hjælpe med en tilpasning og opgradering af cafeens øvrige hygiejneløsninger.

”Jeg kender produkterne fra DAN DRYER rigtig godt fra tidligere arbejdsplads, derfor var jeg heller ikke så meget i tvivl om, at vi kunne finde en løsning, der også ville passe ind i de nye toiletfaciliteter”, siger Jakob Sund.”

- Han fortsætter: ”De nuværende håndtørrere og toiletrulleholdere fungerede upåklageligt, så vi skulle bare have dem malet, for at de ville passe bedre ind.

Det er blevet en rigtig fin løsning, og så har vi
også tænkt  bæredygtigt”, slutter han.


Udover de eksisterende håndtørrere og toiletrulleholdere, så har Jakob også opgraderet toiletfaciliteterne med sæbedispensere, hygiejnespande samt en ekstra håndtørrer fra DAN DRYER-serien, BJÖRK.
 


Tilpasset dispenserløsning i cafeen
Med Covid-19 rasende, så var det nødvendigt også at sikre en velfungerende og driftssikker dispenserløsning til de mange besøgende gæster.

Her faldt valget på en desinfektionsdispenser fra serien BJÖRK, så stilen var gennemført i hele cafeen. Derudover valgte Jacob at få påtrykt deres logo på desinfektionsdispenseren, så den var 100 % tilpasset cafeen. 

”Vi har nu givet hele stedet et løft, og det er vigtigt for os, at det hele hænger sammen, lige fra møbler og lamper i cafeen til lækre løsninger og omgivelser på toiletterne, så vi sikrer en imødekommende atmosfære overalt. Vi er selv blevet rigtigt glade for resultatet, men det vigtigste for os er jo naturligvis, at vores gæster er tilfredse med de nye omgivelser, og indtil nu har vi kun fået positivt feedback”, slutter Jakob Sund.
 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta
Jakobs Café er centralt placeret i Skagens aktive handelsområde. Om sommeren kan gæster nyde udendørsservering på deres store terrasse, hvor man kan følge byens liv og nyde solen. Om vinteren byder de varmt velkommen indenfor i deres stemningsfyldte lokaler.

Det fik Jakobs Café: 

• 1 BJÖRK håndtørrer
• 7 BJÖRK dispensere
• 3 BJÖRK hygiejnespande
• 2 gulvstandere med logo
• 3 sort-malede AE-Designkabinetter

• Se BJÖRK-serien

• Se Stainless Design-serien
 

Søg på Dan Dryer