BJÖRK dispensere med drypfang sikrer håndhygiejnen på kendt museum i Herning.

  • BJÖRK på museum

Fakta

Case

På Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning kan man som gæst opleve et helt eventyrligt kunstunivers, der løbende krydres med spændende foredrag, koncerter, aktiviteter for børn og meget andet. 

Museet, der rummer en unik samling på mere end 6000 af kunstnerægteparret Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts malerier, akvareller, skulpturer, mosaikker m.m. er velbesøgt året rundt. Museet måtte, lige som alle øvrige erhverv, se sig selv lukke ned, da Corona-pandemien var på sit højeste.
 

Udfordringen 
For at være klar til genåbningen og for at sikre hygiejnen blandt museets gæster fremadrettet, gik Lotte Korshøj, direktør for museet, på udkig efter en desinfektionsløsning, der ville passe ind i de flotte omgivelser på adressen i Herning.

”I kølvandet på Corona-pandemien var vi på udkig efter en funktionel, fremtidssikret og designmæssig flot desinfektionsløsning, til brug for museets gæster”, siger Lotte Korshøj og fortsætter:

”Kravet var høj kvalitet samt et flot og enkelt design, der skulle kunne holde i lang tid. På DAN DRYERs danske webshop fandt vi BJÖRK desinfektionsløsning, som vi købte et enkelt eksemplar af, for at se, hvordan det ville passe ind i vores omgivelser. Da vi havde set og testet den, var vi ikke så meget i tvivl om, at det skulle være netop denne løsning, der fremadrettet skulle sørge for god håndhygiejne her på museet”, slutter hun.
 

   

TILFREDSE MED VALGET AF BJÖRK
Genåbningen er som bekendt i fuld gang og gæsterne er tilbage på det populære museum, hvilket naturligvis vækker glæde hos Lotte Korshøj.

”Det har været virkelig vanskeligt at finde elegante løsninger, der også holder over tid. Det fandt vi hos DAN DRYER”, udtaler hun og tilføjer: 

”Vi oplever, at gæsterne er meget glade for at museet langsigtet har indtænkt håndsprit i turen rundt på museet. Derudover har kollegaer fra andre museer spurgt ind til, hvor de kan få samme løsning. Vi er meget tilfredse med resultatet”, slutter hun.
 


FAKTA
Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum er et kunstnermuseum bygget op omkring en enestående samling af ægteparrets værker. Carl-Henning Pedersen donerede flere tusinde af sine og hustruens billeder til Herning by, der i 1976 etablerede museet.

Det fik museet: 

• 8 x BJÖRK dispensere inkl. drypfang i hvid

• Se BJÖRK-serien


 

Søg på Dan Dryer