Den nye LOKI-produktlinje blev lanceret i begyndelsen af 2021 og har siden sin indtræden på markedet overbevist den ene internationale designjury efter den anden. Juryen fra GOOD DESIGN® var også enig.

GOOD DESIGN® er verdens mest prestigefyldte, anerkendte og ældste designprisprogram, der arrangeres årligt af Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbejde med European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies og Metropolitan Arts Press, Ltd.

GOOD DESIGN® har officielt været synonymt med det førende og bedste moderne design produceret rundt om i verden og er det mest eftertragtede internationale stempel for enestående designkvalitet. I 2021 deltog flere tusinde designere og visionære virksomheder fra over 55 lande i konkurrencen. Efter en intensiv evaluering udvalgte juryen de bedst designede produkter baseret på produkternes designkvalitet. Kun det bedste af de bedste designs modtog en pris.

"Da vi modtog nyheden om, at både LOKI håndtørrer og LOKI hånddesinfektion på gulvstander blev belønnet med en GOOD DESIGN® AWARD, var vi virkelig glade for, at LOKI modtog denne anerkendelse", siger administrerende direktør, Susanne Eden, og fortsætter:

“LOKI har virkelig haft et exceptionelt 2021 rent prismæssigt, og for os bekræfter det bare, at vi er på rette vej med vores strategi og designtilgang – noget vi er meget stolte af. Fantastisk at se, at hårdt arbejde betaler sig”, slutter hun.

LOKI er designet af VE2.

Se serien her