LOKI sikrer hygiejnen i prisvindende e-handelshus.

  • Vertica

Fakta

Case

VERTICA – klæder virksomheder på til fremtidens e-handel
Digital forretningsudvikling, PIM, Apps, UX, strategi, platforme og meget mere — listen af forretningsområder er lang, men med mere end 20 års erfaring inden for e-handel er Vertica med hovedsæde i Aarhus en velkendt spiller i branchen.

Stilfuld renovering af ikonisk bygning
For at sikre optimale rammer for de 120 kolleger, der hver dag arbejder dedikeret med e-handelsløsninger for kunder over hele Danmark, skulle Vertica flytte i nyt firmadomicil.

Valget faldt på den ikoniske Danske Bank bygning på Åboulevarden i Aarhus C, som skulle gentænkes og totalrenoveres, da den ikke længere var hverken moderne eller funktionel.

Vertica ansatte Charlotte Holm Schau fra firmaet A Room Above som indretningsarkitekt på opgaven med henblik på etablering, indretning og renovering af Verticas nye domicil. 

Til de nye toiletfaciliteter, kantine og tekøkkener anbefalede Charlotte DAN DRYERs produkter til opgaven.

Mange kolleger samlet på ét sted
”Vertica havde brug for hygiejneløsninger, som kunne håndtere 100+ medarbejdere på daglig basis. Så det var vigtigt, at funktionen var i top og at det samtidig var let at håndtere for rengørings-personalet, siger Charlotte Holm Schau og fortsætter: 

”Vertica er et kvalitetsbevidst firma med en bæredygtig profil. Samtidig var ønsket, at designet skulle komplementere den smukke bygning samt den nye lækre indretning”. Derfor valgte jeg LOKI fra DAN DRYER, som på én gang kunne levere det hele”, slutter hun.
 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Tilfredse brugere
”Vi er glade for valget af LOKI, som passer perfekt ind i vores nye domicil, både hvad angår funktion og design. Produkterne er både lette at anvende samt vedligeholde — og så passer de så smukt ind i rammerne.

Når man investerer mange penge i hygiejneløsninger, som skal kunne dække 100+ medarbejderes daglige behov, følger forventningerne naturligvis med. Vi har til fulde fået indfriet forventningerne, og de er blevet taget rigtig godt imod af hele organisationen” siger Kathrine Obling, marketingansvarlig i Vertica.

Fakta
Vertica er et dedikeret e-handelshus med 120 medarbejdere. Virksomheden har eksisteret i 20 år og arbejder med at nytænke og udvikle prisvindende e-handelsløsninger til B2B og B2C.

 



 

VERTICA fik: 

32 x LOKI berøringsfri dispenser
21 x LOKI papirservietdispenser
6 x LOKI manuel dispenser
17 x LOKI hygiejnespand
8 x LOKI toiletpapirholder til Jumbo rulle
15 x LOKI toiletrulleholder til 2 ruller
21 x LOKI affaldsspand


Se LOKI-serien her


 

Søg på Dan Dryer