Action og fantastisk natur.

  • Camp Adventure

Fakta

Case

Beliggende på Sydsjælland i de frodige skove omkring Gisselfeld Slot kan du få unikke natur- og udendørsoplevelser i verdensklasse hos Camp Adventure.

Slå lejr under stjernerne i den populære glamping-zone, hvor rå natur møder komforten af et luksushotel. Svæv under trætoppene i Danmarks største klatrepark eller sigt efter stjernerne og gå op ad det 45 meter høje skovtårn og se verden fra et nyt perspektiv.

I skovbunden finder du en lade, der er restaureret med respekt for de originale detaljer. Med et stærkt mix af rå naturmaterialer og specialtilpassede DAN DRYER-produkter er renoveringen af toiletfaciliteterne elegant og gennemført.

       

Begyndelsen
Camp Adventure ledte efter en
leverandør med produkter i et
elegant design, der stilmæssigt
ville matche det nye designkoncept
for toiletfaciliteterne. Da de i forvejen
var bekendt med DAN DRYER, tøvede
de ikke med at tage kontakt.


”Vi kendte allerede DAN DRYER, da
det er et af de mest anerkendte brands
i Danmark. De var faktisk de første vi
tog kontakt til, da vi ledte efter de specifikke
produkter, vi havde brug for”, siger Kate Imogeen Wood, Head of Concepts & Creative Development hos Camp Adventure.


"Vi ønskede en strømlinet integration af
både håndtørrere og sæbedispensere - og vi
indså hurtigt, at DAN DRYER
var i stand til at levere de produkter,
vi drømte om", fortsætter hun.
 


Specifik DNA
En anden afgørende faktor for valget af DAN DRYER var muligheden for 100% at tilpasse løsningerne. Under et af møderne foreslog teamet fra DAN DRYER, at det var muligt at tilpasse farven på løsningerne, så det matchede omgivelserne og overholdt de visuelle retningslinjer for Camp Adventure.

”Muligheden for at tilpasse løsningerne gjorde udslaget for os. Vi har en stram visuel linje og en meget specifik DNA. Da det så stod klart, at vi kunne ramme vores farveunivers 100%, havde vi fundet de løsninger og den leverandør, der kunne imødekomme vores behov og ønsker. Det ensartede look har virkelig givet toiletfaciliteterne det ”look and feel”, som vi søgte”, siger Kate. 

Udendørsoplevelser og toiletfaciliteter i verdensklasse
Det endelige resultat var klar og implementeret i løbet af sommeren 2021. Heldigvis er det ikke kun personalet, der er begejstrede og glade for det nye look.

”Produkterne fra DAN DRYER giver et cool look til et rum, som alle vores kunder besøger. Vi får konstant positiv feedback fra vores besøgende omkring det overordnede design og udseende af vores toiletfaciliteter. Løsningerne hjalp os med at modernisere faciliteterne uden at gå på kompromis med vores udseende og rustikke toiletmiljø ”, slutter hun.

 

 

 

 
Fakta
Camp Adventure er en privat iværksættervirksomhed. Missionen har fra starten været at få mennesker ud og opleve naturens skønhed ved at iscenesætte naturen på nye måder og gøre den tilgængelig. Altid med respekt for naturens oprindelighed og med et højt fokus på æstetik og kvalitet.
 

 

 

 

 

 

 

 

Camp Adventure fik: 

• 2 x BJÖRK puslebord
• 12 x LOKI håndtørrer
• 15 x LOKI dispenser
• 8 x LOKI affaldsbeholder

Se BJÖRK-serien her

Se LOKI-serien her


 

Søg på Dan Dryer