Når de hollandske statsbaner skal renovere banemateriel, bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller specialdesign. Derfor er DAN DRYER det naturlige og sikre valg.

  • Håndtørrere til tog i to etager

Fakta

Case

Da den første serie af de hollandske dobbeltdækkertog, VIRM1m, skulle moderniseres, var det den schweiziske togkabinebygger SystemTech Schneider, der fik til opgave at stå for levering af de nye toiletkabiner, som alle blev monteret med DAN DRYER varmluftshåndtørrere.

Specialkonstruerede løsninger og tæt samarbejde med kunden

DAN DRYER havde i løbet af 2014 leveret håndtørrere til SystemTech Schneider. De skulle bruges i de nye toiletkabiner, som SystemTech Schneider byggede for det hollandske firma NedTrain, der specialiserer sig i vedligeholdelse og modernisering af tog. Efterfølgende blev DAN DRYER kontaktet direkte af NedTrain, som skulle i gang med moderniseringen af den nyeste serie dobbeltdækkertog, VIRM4, som ejes af NS / de Hollandske sporveje.

NS havde valgt at skifte fra papirhåndklæder til håndtørrere, og dimensionerne på indbygningshåndtørrerne skulle passe præcis til den plads, der var til rådighed. Ophængningen af maskinerne måtte desuden tilpasses, da de skulle monteres i samme rum, hvor der tidligere havde været en papirdispenser, fortæller Ed Visser, Export Manager ved DAN DRYER.

I tæt samarbejde fandt vi frem til en løsning med indbygnings-håndtørrerne, som levede op til alle krav, fortæller Ed Visser, og efter endelig godkendelse og en internal audit af NedTrains Supplier Quality Assurance  hos os i Randers blev de første 115 indbygnings-håndtørrere leveret i 2015. DAN DRYER forventer flere bestillinger på de specialkonstruerede håndtørrere i forbindelse med moderniseringen af de hollandske dobbeltdækkertog.

Lever op til de europæiske standarder

Også brandsikkerheden kører på skinner, når DAN DRYER leverer. Indbygningshåndtørrerne er blevet certificerede og lever naturligvis op til de europæiske standarder, herunder brandnormen for materialer og komponenter til tog EN 45545.

– Udover krav og ønsker til selve håndtørreren var det også magtpåliggende for NedTrain, at produktet fra DAN DRYER skulle være godkendt i henhold til EN 45545. Det er et krav, vi møder fra flere og flere af vores kunder i togindustrien. Så nu har vi certificeret vores håndtørrere, så de opfylder kravene i henhold til de europæiske standarder, forklarer Ed Visser.
 

Det fik NedTrain

  • Railway-løsning med foreløbig 115 specialkonstruerede indbygningshåndtørrere
  • Løsningen lever op til de europæiske standarder, herunder brandnormen EN 45545

Vil du vide mere om mobile hygiejneløsninger, så kontakt DAN DRYER på tlf. 86 41 57 11, og hør mere om mulighederne med en railway-løsning.

Læs mere om vores løsninger til rullende materiel.

Søg på Dan Dryer