Den innovative desinfektionsstander, COLUMN, har netop vundet den prestigefyldte BIG SEE Produkt Design Award 2023, i kategorien ”Work”. Prisen blev oprindeligt lanceret som en regional udmærkelse med det formål at udforske og fremme det kreative og forretningsmæssige potentiale i Sydøsteuropa. Med tiden er BIG SEE Awards blevet anerkendt internationalt.

COLUMN desinfektionsstanderen, der nu hædres med denne pris, repræsenterer en fusion af design og funktion. Den innovative løsning har sat standarden for produktudvikling og design inden for desinfektionssystemer og viser, hvordan kreativitet kan bidrage til global sundhed og sikkerhed.

BIG SEE Awards er i dag en markant platform for anerkendelse af enestående og originale kreative præstationer inden for en bred vifte af områder, herunder arkitektur, indretning, produktdesign og mode på verdensplan. De stræber efter at forbinde kreative talenter på tværs af grænser og er en drivkraft for globale kreative fremskridt.

COLUMN demonstrerer, hvordan innovation og design kan hjælpe med at tackle aktuelle udfordringer og gøre verden til et mere sikkert sted for alle. 

COLUMN er designet af det danske designbureau, VE2.

Se vinderbeskrivelse af COLUMN 

Lær mere om COLUMN