DAN DRYER er stolte over at kunne præsentere en ny produktserie: LOKI, der omfatter en håndtørrer, sæbe-/desinfektionsdispensere, en affalds-/hygiejnespand, toiletpapirholdere, en papirservietdispenser, en gulvstander og en bordstander.

Som navnet antyder, udspringer LOKI af den verdenskendte skandinaviske designtradition. Seriens elegante og funktionelle design er karakteriseret af lige linjer og rektangulære former, der komplementerer de omgivende arkitektoniske elementer som døre, vinduer og fliser. Den 3 mm tykke frontplade af børstet eller malet rustfrit stål illustrerer den robusthed og høje kvalitet, der kendetegner produkter fra DAN DRYER.

LOKI er designet af den Aarhus-baserede designvirksomhed VE2, der også er de kreative hjerner bag den prisvindende BJÖRK-serie, der blev lanceret af DAN DRYER i 2015.

Allerede før lanceringen af LOKI er to produkter fra serien blevet tildelt priser ved German Design Awards:

LOKI håndtørreren: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

LOKI desinfektionsdispenser på gulvstander: »Vinder« i kategorien Excellent Product Design - Bath and Wellness

German Design Awards stiler efter at fremme den designorienterede scene ved at identificere og præsentere unikke designtrends. Priserne der er tildelt de to LOKI-produkter gives for "fremragende designkvalitet".

Hele produktserien har vundet RED DOT DESIGN AWARD - Product Design 2021.

Du kan se alle LOKI-produkter her.