ENGLISH VERSION 
Click here


KLAR TIL AT BYDE GÆSTERNE SIKKERT VELKOMMEN TILBAGE?

Vi savner alle at gå ud og møde venner og familie på caféer, barer og restauranter. Når samfundet genåbner, må vi forvente et endnu stærkere øget fokus på god håndhygiejne. Desinfektionsdispensere er kommet for at blive og er nu næsten obligatoriske på offentlige steder inkl. caféer, barer og restauranter.

BJÖRK DISPENSER OG STANDER
Velfungerende og holdbare desinfektionsløsninger er efterspurgte, og DAN DRYER har udviklet et stort udvalg af elegante og robuste dispensere. Løsningerne kan let skræddersys til jeres visuelle identitet og omgivelser.

Den populære BJÖRK dispenser fås til både gulv- og bordstandere. BJÖRK dispenser har med sit banebrydende design vundet én Red Dot Design Award.

Den berøringsfri dispenser er velegnet til både flydende sæbe og desinfektionsmiddel. Kapaciteten er 9,5 dl - svarende til 800-950 doser. Den er udstyret med en intelligent sensor, der sikrer automatisk, berøringsfri aktivering, som giver gæsterne en sikker og hygiejnisk oplevelse.

BJÖRK er yderst velegnet til erhverv med en stor strøm af kunder, og hvor tiden til påfyldning af dispensere er minimal.

TILPAS TIL JERES EGET DESIGN
BJÖRK dispensere og standere kommer i en række standardfarver, men kan let tilpasses til jeres visuelle identitet. 

KAMPAGNETILBUD
BJÖRK gulvstander og dispenser i standard
glossy hvid eller mat sort

Normalpris kr. 4.249,-
NU: kr. 3.600,-


LÆS MERE OM BJÖRK
Se eksempel på BJÖRK dispenser - klik her
Se hele BJÖRK-serien - klik her


KONTAKT
Hvis du vil vide mere om den tilpassede løsning (som vist her til højre) eller andre DAN DRYER produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf: +45 86 41 57 11
Email: info@dandryer.dk